PERSONELİMİZE HİZMET İÇİ EĞİTİM

Personelimize Hizmet İçi Eğitim
Yazdır / Tarih: 2021-04-29

Haymana Belediyesi, Halk Eğitimi Merkezi aracılığıyla personeline eğitim vermeye başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Enver Yurtdaş’ın eğitici olduğu “İş Organizasyonu” kursunda personele; “kurallara uyma, yardımlaşma, çalışkanlık” gibi değerlerin yanında, “Haymana Belediyesinin Organizasyon Yapılanması,  Müdürlüklerin Görev ve Çalışma Yönetmelikleri, Haymana Belediyesi İmza Yetkileri Yönergesi, Resmi Yazışma Kuralları, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS), Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), Arşiv Hizmetleri” başlıklarında eğitim verildi. Personel eğitim sonunda sertifika da verilecek.

Kursun açılışını Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer Yıldız yaptı. Konuşmasında Yıldız, Merkezin yeni binasındaki birimleri, burada verilen eğitimleri anlattı; Belediye ile işbirliği içinde çalışmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

“Kaliteli hizmet, mutlu vatandaş” şiarıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Yardımcısı Enver Yurtdaş; “Personelimizin gelişimi ve Belediyemizin hizmet kalitesini arttırmak üzere onları hizmet içi eğitimlerle eğitmeye başladık. Bu anlamda bize Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü de destek oluyor. Merkez Müdürü Muzaffer Yıldız’a teşekkür ederiz. Başladığımız eğitimlere bundan sonra ki süreçte iletişim, etik, protokol kuralları gibi konu başlıklarıyla devam edeceğiz.” dedi.