ESNAFIMIZA NAKDİ DESTEK

Esnafımıza Nakdi Destek
Yazdır / Tarih: 2021-05-07

Pandemi döneminde esnafa verdiği desteklere bir yenisini daha ekleyen Haymana Belediyesi esnafa 500 TL yardımda bulunacak.

İşyerleri kapanan esnafa destek olmaya devam eden Haymana Belediyesi kuaför, berber, kahvehane ve internet kafe esnafına nakdi yardımda bulunacak. Yardımlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası aracılığıyla yapılacak.

Turgut “Esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz.”

Haymana Belediyesi olarak son bir yıldır esnafa destek olmaya çalıştıklarını belirten Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “ Bu süreçte zaman zaman esnafımıza gıda kolisi yardımında bulunduk. Esnaf Odamızla da sürekli istişare içinde olup esnafımıza destek olmaya çalıştık. Şimdi de pandemi nedeniyle işyerleri kapalı olan kuaför, berber, kıraathane ve internet kafe esnafımıza 500 TL yardımda bulunacağız. Bundan sonraki süreçte de imkânlar dâhilinde esnaflarımıza elimizden gelen desteği sunacağız.” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Sıvacı ise yaptığı açıklamada “Belediyemiz ve Başkanımız sürecin başından beri esnafımızın yanında oldu. Bizlerle görüş alışverişinde bulunup sorunlarımızla ilgilendi. Gıda yardımında bulundu. Şimdi de nakdi yardımda bulunuyor. Şahsım ve Haymana esnafı adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.