GENÇLİK MERKEZİ ADIM ADIM İLERLİYOR

Gençlik Merkezi Adım Adım İlerliyor
Yazdır / Tarih: 2021-05-31

Haymana Belediyesi’nin önemli projelerinden Gençlik Merkezinde bir dönemeç daha geçildi, Merkezin bina yapım ihalesi 10 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Açık ihale usulü yapılan ihaleye 3 firma katıldı. Kazanan firmayla imzalanacak sözleşmenin ardından 6 ay içinde Gençlik Merkezi tamamlanacak.

Kapalı Spor Salonunun yanında 500 metrekare alana tek kat inşa edilecek olan Gençlik Merkezinde kültür, sanat ve spor faaliyetleri gerçekleştirilecek.

Turgut “Gençler ve Kadınlar Önceliğimiz.”

Bu dönem yaptıkları projelerde önceliklerinin Haymanalı gençlere ve kadınlarayönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunabilecekleri alanlar kazandırmak olduğunu belirten Başkan Turgut “Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Millet Bahçesi projemizin yanında Gençlik Merkezimizin ihalesini de gerçekleştirdik. Gençlerimizin boş vakitlerini kültür, sanat ve sportif faaliyetlerle değerlendireceği, akranlarıyla sosyalleşeceği bir merkez olacak. Bunun yanı sıra Aile Yaşam Merkezi konusunda da çalışmalarımız sürüyor. Onu da gerçekleştirdiğimizde Haymanamız Millet Bahçesi, Gençlik Merkezi ve Aile Yaşam Merkeziyle birlikte çok önemli sosyal ve kültürel alanlar kazanmış olacak.” dedi.