15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun
Yazdır / Tarih: 2021-07-15

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ve önderliğinde, vatanımızı, milletimizi ve devletimizi korumak için meydanlara çıkıp, göğsünü tanklara siper edip, "Türkiye Geçilmez" diyen ve bu uğurda şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize ise saygılarımı sunuyor, sağlıklı ömürler diliyorum.

Tüm hemşehrilerimizi 15 Temmuz saat 20.00'da Belediye önünden başlayıp Şehitler Meydanında sona erecek Saygı Yürüyüşüne ve meydandaki Demokrasi Çadırımızda gece yarısı selalar okunana kadar tutacağımız Demokrasi Nöbetine davet ediyorum.

Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun.
#TürkiyeGeçilmez

Özdemir TURGUT