BİNALİ YILDIRIM’A TALEPLER İLETİLDİ

Binali Yıldırım’a Talepler İletildi
Yazdır / Tarih: 2021-07-16

Kaymakam Muhammed Gürbüz ve Belediye Başkanı Özdemir Turgut, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ı ziyaret ederek Haymana ile ilgili talepleri iletti.

Geçtiğimiz hafta yapılan görüşmede Gürbüz ve Turgut, Yıldırım’dan Haymana’yı önemli bir kavşak noktası haline getirecek Ankara-Haymana-Kadınhanı-Antalya otoyol çalışmasının etüt ve yapım işinin programa alınması talebinde bulundu.

Ankara Üniversitesi Haymana Meslek Yüksekokulu bünyesinde yeni açılan Sağlık Turizmi İşletmeciliği bölümüne öğrenci alınması için gerekli olan 3 öğretim üyesi norm kadrosu talebi de görüşmenin bir diğer gündem maddesiydi. Gürbüz ve Turgut bu konuda Yıldırım’dan, YÖK tarafından Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne tahsis edilen öğretim üyesi kontenjanlarından 3’ünün Ankara Üniversitesi Haymana Meslek Yüksekokuluna tahsis edilmesini talep etti.

Yıldırım’ı 100. Yıl Etkinliklerine Davet Ettiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım’ın taleplerine olumlu yaklaştığını ifade eden Başkan Turgut “Göstermiş olduğu ilgi için kendisine teşekkür ediyoruz. Taleplerimizin yanı sıra Sayın Binali Yıldırım’ı bu yıl 100. yılı kutlanacak olan Sakarya Meydan Muharebesi etkinlikleri kapsamında açılışı gerçekleşecek Şehitlik ile Sakarya Meydan Muharebesi Tanıtım Müzesinin açılışına da davet ettik.” dedi.