BELEDİYE’DEN MINTIKA TEMİZLİĞİ

Belediye’den Mıntıka Temizliği
Yazdır / Tarih: 2021-10-15

Haymana Belediyesi çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Konutlar Bölgesinde “Mıntıka Temizliği” gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Özdemir Turgut başta olmak üzere Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve belediye personeli, yol kenarı, boş arsa ve sokaklardaki çöpleri topladı.

Turgut “Çevreyi Temiz Tutmak Hepimizin Sorumluluğu”

Çevreyi temiz tutmanın herkesin sorumluluğu olduğunu ifade eden Başkan Turgut “Yaşadığımız çevreyi temiz tutma noktasında en önemli görev bizlere düşüyor. Boş arazilere ve yol kenarlarına gelişigüzel atılan çöpler çirkin bir görüntü oluşturuyor. Vatandaşlarımızdan ricam özellikle maske, izmarit gibi zararlı atıklarını yerlere atmamaları. Mıntıka temizliğine bugün Konutlar Bölgesinden başladık. Bundan sonra da merkez ve dış mahallelerimizde mıntıka temizliğine devam edeceğiz. Yaşanılabilir bir çevre için tüm hemşehrilerimizi duyarlı olmaya davet ediyorum.” dedi.