Haymana Belediyesi

Haymana’da Dev Ekranda Milli Maç Coşkusu

Geri

Haymana’da Dev Ekranda Milli Maç Coşkusu

14 Haziran 2026

Haymana Kent Meydanı’nda Milli Maç Heyecanı: Coşku ve Hüzün Bir Arada Yaşandı
Haymana Belediyesi,  A Milli Futbol Takımı'nın 2026 Dünya Kupası'nda Avustralya ile oynadığı karşılaşmayı Kent Meydanı'nda kurulan dev ekrandan vatandaşlarla buluşturdu. Sabahın erken saatlerinde oynanan mücadeleye Haymanalılar yoğun ilgi gösterirken, çevredeki otellerde konaklayan misafirler de milli heyecana ortak oldu.


Karşılaşmayı Haymana Belediye Başkanı Levent Koç da vatandaşlarla birlikte takip etti. Maç öncesinde vatandaşlara Türk bayrağı dağıtılırken, maç öncesinde ve sırasında çay ve çorba ikramında bulunularak meydanda sıcak ve samimi bir atmosfer oluşturuldu.


Kent Meydanı’nda taraftarlar, milli takım için tek yürek oldu. Maç boyunca büyük bir heyecan yaşanırken, alınan sonuç nedeniyle büyük bir hüzün yaşandı.
Sabahın erken saatlerine rağmen meydanı dolduran vatandaşlar, milli takım sevgisinin ve birlik beraberlik ruhunun en güzel örneklerinden birini sergiledi. Haymana Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, vatandaşlardan büyük beğeni topladı.


Belediye Başkanı Levent Koç, milli takımın yanında olmaktan gurur duyduklarını belirterek, bu tür organizasyonlarla hemşehrilerini bir araya getirmeye devam edeceklerini ifade etti.